Undervisning online

Online undervisning – AU Educate – Aarhus Universitet

Online undervisning

Som al anden form for undervisning skal online undervisning tilrettelægges for at understøtte de studerendes læring, herunder den viden, færdigheder og …

Online undervisning | Fokus på barnets trivsel og læring

En online skole på børnenes præmisser → Online undervisning af seminar uddannede lærer✓ Plads til alle✓ Fokus på faglig & lystbetonet læring.

En online skole på børnenes præmisser → Online undervisning af seminar uddannede lærer✓ Plads til alle✓ Fokus på faglig & lystbetonet læring

Hvad kan du forvente, når du studerer hos SmartLearning

Undervisning online er i rivende udvikling, og i dag findes der onlineundervisning i mange forskellige former og udgaver. Vi glæder os over tendensen.

SmartLearning er online studier for dig der gerne vil tage en akademi- eller diplomuddannelse som fjernstudie. Læs mere om dine muligheder for et online studie hos SmartLearning.

Skolen Online: Hjem

Hjem | Skolen Online

Vores onlineklasser foregår med online undervisning af lærerne i fag og emner, der samlet dækker krav og forventninger til grundskoleelever i forhold til …

Onlineskole til børn, unge og voksne. Grundskole, ungdomsuddannelse, EduLearn Club – globalt læringsnetværk. En platform fyldt med læring. Til elever der hjemmeundervises, er tilknyttet folkeskole eller bosat i udlandet. For de der ikke trives i det traditionelle og ikke hører til på specialskole.

Find danskundervisning online – 916 undervisere – Superprof.dk

Find danskundervisning online – 916 undervisere

Få kurser og privatundervisning i dansk i – ansigt til ansigt eller online – 97 % tilfredse elever.

✓ Få kurser og privatundervisning i dansk i – ansigt til ansigt eller online – 97 % tilfredse elever ❤️

Når undervisningen går online – tips & tricks til de klassiske fag

Når undervisningen går online – tips & tricks til de klassiske fag | emu danmarks læringsportal

Dialog og læring får nye betingelser med online undervisning. Få en række tips og overvejelser til planlægning af virtuelle aktiviteter i de klassiske fag.

Lær dansk online – Studieskolen

Lær dansk online – når og hvor du vil | Tilmeld dig nu | Studieskolen

Intensiv og fleksibel danskundervisning. Med online dansk har du mulighed for at lære dansk når som helst og hvor som helst. Du får den fulde Studieskole-pakke.

Online danskkurser på Studieskolen på alle niveauer. Dansk med høj progression i et innovativt digitalt læringsunivers. Tilmeld dig online dansk nu.

Online undervisning – Læremiddel.dk

Her finder du et mini-kursus i online undervisning. Emneord. Online undervisning. Forfatter.

Her finder du som pædagog- eller lærerstuderende introducerende tekster til videnskabsteori sammen med metoder og cases. Alle tekster er til fri download.

Fleksibel online undervisning – Få hjælp til lektierne … – GoTutor

Fleksibel online undervisning – Få hjælp til lektierne online – GoTutor

Fleksibel online undervisning. Med Skype, Google Docs eller skærmdeling kan din underviser nemt følge med i de emner og opgaver, du har svært ved.

Få online lektiehjælp med GoTutor. Fleksibel lektiehjælp med certificerede lektiehjælpere over nettet. Folkeskole og gymnasie, alle fag.

Onlineundervisning – UC SYD

Onlineundervisning | UC SYD

En god opgave i disse onlineundervisningstider er at arbejde med spillefilm i undervisningen. Der er mange film på mitcfu, som kan lånes til eleverne, så de kan …

Keywords: undervisning online