Restaurant texas rønne menukort

Menu | texas-bornholm.dk

Vi har to forskellige menukort. Et til vores restaurant, og et til take-away. Grunden til det er, at det ikke er alle vore retter, vi synes der egner sig …

texas-bornholm.dk

TLF: 5691 1009. Menukort. Restaurant menu … emballage og poseafgifter, er vi blevet pålagt at opkræve 5,- kr. pr. pose med hank der forlader restauranten.

Velkommen til Amerikansk når det er bedst – texas-bornholm.dk

Hjemmelavet Chili con Carne som var det i Texas. Med røde bønner, chili, løg, peberfrugter og oksekød. Serveres med nachos og hjemmebagt brød kr. 168,-.

Amerikansk når det er bedst – texas-bornholm.dk

Microsoft Word – Take-away menukort 0422.docx

Burger Basic – mayonaise, salat, tomat, pickles, rødløg og ketchup – kr. 118,-. Cheese Burger – som Basic + original cheddarost – kr. 128,-.

Texas Rønne – Dagens Menu

Texas Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Texas Rønne og spar penge. Store Torvegade 14 Rønne 3700.

Læs kundernes anmeldelser af www.texas-bornholm.dk

Hvor mange stjerner vil du give Texas Bornholm? … Texas Bornholm Anmeldelser. 43 • Under middel. I kategorien Restauranter og barer.

Restaurant Texas | Rønne – Facebook

Restaurant Texas, Rønne. 3456 Synes godt om · 161 taler om dette · 9201 har været her. Amerikansk mad og stemning når det er bedst.

Texas Bornholm, Rønne – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Gik derind sådan lidt fordi “vi skulle jo have noget at spise den aften”. Og hvilken positiv overraskelse! Super betjening og omfattende menukort i Texas …

Texas Bornholm, Rønne: Se 426 objektive anmeldelser af Texas Bornholm, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 2 af 32 restauranter i Rønne.

Bryllup Mad Bornholm | firmaer | krak.dk | side 1

Lukket. Café Gustav er spisestedet, med beliggenhed på Rønne Torv, som du ikke kan misse! Vi har et stort menúkort med varierende mad alt efter sæsonen.

Burger Bornholm | firmaer | krak.dk | side 1

Café Gustav er spisestedet, med beliggenhed på Rønne Torv, som du ikke kan misse! Vi har et stort menúkort med varierende mad alt efter sæsonen.

Burger Bornholm – aftensmad, fiske burger, aftensmenu, børne burger, fish and chips, spisesteder, fiskefilet, bøffer, forretter, desserter, burger, børnemenuer – firmaer, adresser, telefonnumre.

Keywords: restaurant texas rønne menukort